Home » over ons
 
Wie zijn wij?
Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring, dat zich voornamelijk richt op de particuliere sector in en rond het Gooi.
 
Wat doen wij?
Alles op het gebied van loodgieterswerk zoals het compleet installeren van badkamers, keukens, gasleidingen, waterleidingen, centrale verwarming, en rioleringssystemen. Wij verrichten reparaties van groot tot klein en verzorgen de complete aanleg naar uw wensen.
 
Wij werken samen met een vaste groep gecertificeerde vakmensen, zoals timmermannen, tegelzetters, stukadoors, en elektriciens. Samen plannen wij de gehele verbouwing voor u in.
 
Specialisatie
Ons motto "Uw dak is mijn vak" is bij u wellicht bekend.
Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten dakwerkzaamheden, waarvan onder andere:
Zinkwerk
Bitumen daken
Koperen, lood en kunststof dakbedekking
Onderhoud van schoorstenen
Onderhoud van pannen daken
Voegwerk
Impregnatie van poreuze stenen
Ook het compleet neerzetten en afwerken van een steigerhouten overkapping voor in uw tuin wordt geheel handvaardig gemaakt
en afgewerkt met bitumen of kunststof dak met zinken daklijsten.
 
Onderhoudscontract
Bij ons kunt u kiezen voor een onderhoudscontract, waarbij wij twee keer per jaar uw dakgoten reinigen en onderhouden. Tevens voeren wij een inspectie uit op de materialen van uw dakgoten.
 
Werkwijze
Wij combineren oude ambachtelijke technieken met de geïnnoveerde technieken van vandaag. Wij bieden u geheel vrijblijvend een offerte aan voor alle werkzaamheden. Bij kleinere klussen geven wij u een prijsindicatie.